3 cocktailklänningar till studenten

Det finns några tillfällen i livet då man har all anledning att klä upp sig. Att bära något man trivs i och är stolt över, för att fira något som varit och något som kommer. Studenten är ett sådant tillfälle och det kan för många kännas svårt att hitta den där studentklänningen som är något utöver en vanlig sommar- eller festklänning.

Nedan rekommenderas tre bländande vackra cocktailklänningar som kommer stå ut i mängden och sätta guldkant på din studentupplevelse. Lägg till studentmössan, några rosor i ett band runt halsen, ett champagneglas och klackade skor, så sitter studentlooken som en smäck.


VIULRICANA SHORT DRESS/STU – från Vila

En cocktailklänning från det populära märket Vila som med perfektion blandar äldre tiders romantik och skönhet, med moderna krav på läcker kaxig design. Upptill finns en romantisk skir broderad spets som även ger en behaglig kortärmad längd över axlarna.

Klänningen som är lätt fodrad är tillverkad av 100% polyester. På baksidan knäpps klänningen med ljusa knappar som förstärker den äldre och romantiska känslan, men även en dold dragkedja finns där för att underlätta på- och avklädning.


Follow Me Lace Dress – från NLY One

Spana in ryggen! I denna cocktailklänning som heter Follow Me Lace Dress kommer nämligen alla i närheten mer eller mindre frivilligt att spana in bärarens rygg.

Dräktens skurna ryggparti är en detalj som sticker ut designmässigt och kan bli ett klockrent ess exempelvis i kombination med en fräsch somrig solbränna. Den som vill framhäva klänningens starkaste område än mer gör rätt i att bära en kort frisyr eller att hålla håret i en läcker uppsättning.

Själva klänningen är tillverkad i 100% polyester i så väl yttermaterial som i foder. Upptill försluts ryggpartiets tyg genom tre vita romantiska knappar.


Crochet Bardot Dress – från Rare London

Måste en student klänning vara helt vit? Traditionellt har det varit så, men idag känns det helt rätt att bära in en festlig färg som puderrosa!

Cocktailklänningen är en off shoulder modell med djup v-ringning och försluts med en dold dragkedja på baksidan. Medan överdelen är av 100% polyester är kjolen i 100% polyamid.

Matcha gärna med den vita mössan, vita skor och ett puderrosa läppstift.


Cocktailklänningar
Festklänningar
Balklänning